Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mounthains - Usunięcie konta

kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mounthains posiadał Elitę i uprawnienia GM bez dostępu ACP. zdobył zaufanie GM, Adminów i użytkowników forum. Miał dostać dostęp do ACP + wyższe uprawnienia.

Okazało się, że stoi za atakami ddos na mpcforum. Współdzieki konto z Maksikiem. Jest odpowiedzialny za uszkodzenia bazy forum, cofki i przestoje w ostatnich tygodniach. Wiedzieliśmy o tym od jakiegoś czasu, ściągnięte zostały mu uprawnienia GM kilka dni temu... mimo tego pozostawiliśmy mu uprawnienia Elity... jednoczeście dostał informacje ode mnie że jest persona Non Grata. Dzisiaj znowu okłamywał i bajerował ludzi, nie mogłem pozostać obojętny - ściągnąłem elitę gdyż nie jest to osoba zaufania na forum, nie może mieć dostępu do Admin Zone. Po usunięciu elity nastąpiły kolejne ataki ddos o godzinie 9:43 oraz 11:07. Dysponujemy logami, które dowodzą powiązania ataków z osobą Mounthainsa. O godzinie 12:20 zostało usunięte jego konto. Wypierdalaj skurwysynu.

• Odpowiedzi 109
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

kokosz a jeżeli Mou miał neta osiedlowego i ktoś z tego IP atakował, ale nie on ?

Opublikowano

I weź tutaj ufaj ludziom.

Miałem go za autorytet, teraz za totalnego leszcza i pozera -.-

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Ja pierdole ; O. To trzeba umieć grać żeby tak działać. Nie spodziewałem się tego.

1358809676-U384748.png

Opublikowano

Kto by się spodziewał :huh:

upaodl131d2.png

Moje Cheaty :

No_Menu

http://www.mpcforum.pl/topic/624388-undetected-no-menu-jacello/

http://www.mpcforum.pl/topic/622343-undetected-no-menu/

D3D:

http://www.mpcforum.pl/topic/628413-undetected-d3d-jacello-v10/

http://www.mpcforum.pl/topic/629602-undetected-d3d-jacello-v11/page__pid__4526048#entry4526048

Opublikowano
BTW: Ciekawe kiedy wyrośnie "nowa elita" a starzy nie będą już najważniejsi?

Cały czas rośnie nowa elita ;)

Opublikowano

Mounthains posiadał Elitę i uprawnienia GM bez dostępu ACP. zdobył zaufanie GM, Adminów i użytkowników forum. Miał dostać dostęp do ACP + wyższe uprawnienia.

Okazało się, że stoi za atakami ddos na mpcforum. Współdzieki konto z Maksikiem. Jest odpowiedzialny za uszkodzenia bazy forum, cofki i przestoje w ostatnich tygodniach. Wiedzieliśmy o tym od jakiegoś czasu, ściągnięte zostały mu uprawnienia GM kilka dni temu... mimo tego pozostawiliśmy mu uprawnienia Elity... jednoczeście dostał informacje ode mnie że jest persona Non Grata. Dzisiaj znowu okłamywał i bajerował ludzi, nie mogłem pozostać obojętny - ściągnąłem elitę gdyż nie jest to osoba zaufania na forum, nie może mieć dostępu do Admin Zone. Po usunięciu elity nastąpiły kolejne ataki ddos o godzinie 9:43 oraz 11:07. Dysponujemy logami, które dowodzą powiązania ataków z osobą Mounthainsa. O godzinie 12:20 zostało usunięte jego konto. Wypierdalaj skurwysynu.

Rozjebało mnie to xD...

Nigdy go nie lubiłem. Noob, któremu nie można zaufać. Niech wypierdala i nie wraca...

2ivh0ly.jpg

Opublikowano

Lol? Przeciez to sie wydawal rowny gosc, podjal sie zadania opieki nad dzialem Metin2 podczas mojej nie obecnosci.

A tutaj takie cos? o.O

Nigdy go nie lubilem, lecz szanowalem. Teraz stracil wszystko ;)

Opublikowano

a to psikus ;D

wg. niektórych to ja byłem ten zły i niedobry xD

beksą

Nie urodziliśmy się w szpitalu, tylko w internecie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...